Receptek édesburgonyával - Egészséges és finom fogások

Legfrissebb cikkek

Vannak helyzetek - Alkalmak, amikor tilos a smink -, amikor nem szabad sminkelni.

Alkalmak, amikor tilos a smink

Minden nőben van valami szép. Sokan nem hiszik el magukról, hogy szépek, így minden egyes nap sminkelnek. Vannak helyzetek, amikor egyenesen tilos sminkelni. Mutatjuk is, hogy melyek ezek!

A kevés szex - Kevesebb huncutkodás, korábban érkező menopauza – korai menopauzát hoz magával.

Kevesebb huncutkodás, korábban érkező menopauza

Már tudományos kutatások is igazolják, hogy a rendszeres szexuális élet mennyire pozitívan hat a testi és lelki egészségre. Amennyiben csak ritkák azok a bizonyos együttlétek, úgy még a menopauza is korábban bekövetkezhet.

4 ok, amiért a szex fontos a kapcsolatban

4 ok, amiért a szex fontos a kapcsolatban

A házasság csak akkor nyugszik erős alapokon, ha a szexuális élet is rendben van a házaspárok között. Miért olyan fontos a jó szexuális élet? A cikkben, erre adjuk meg a válaszokat.

Szülői szokások, amelyek jobb szülővé formálnak

Szülői szokások, amelyek jobb szülővé formálnak

A szülő feladata az, hogy sok mindenre megtanítsa a gyermekét. Olyan dolgokra, amelyek elősegítik, hogy a gyermek önálló felnőtté váljon. Mégis, hogyan segíthetjük a gyermekünket és mi tehet bennünket jobb szülővé. Erre adunk válaszokat a cikkben.

Fotózási trükkök, photoshop nélkül

Fotózási trükkök, photoshop nélkül

Nem mindenki fotogén, nem mindenkiről sikerülnek jó képek. Talán eddig ezt hitted, de azért vannak olyan trükkök, amelyek beválhatnak.

Otthoni módszerekkel is - Szájszárazság megszüntetése otthoni módszerekkel – orvosolhatjuk a problémát.

Szájszárazság megszüntetése otthoni módszerekkel

A szájszárazság nem csak nagyon kellemetlen érzés, de még szégyenkezhetünk is miatta, hiszen a száj nyálkahártyájának szárazsága kellemetlen leheletet is okozhat. Mit tehetsz ellene? A cikkből kiderülnek a válaszok.

A nők és a kalap - Hogyan válassz magadnak kalapot?

A nők és a kalap - Hogyan válassz magadnak kalapot?

Manapság szinte csak nyáron viselünk kalapot, pedig a kalap egy remek kiegészítő. Nagyon sokféle stílusban készül kalap, így a szolidabb és vagányabb személyek is találhatnak kedvükre való kalapot.

4 mód, hogy pozitív energia költözzön a házba

4 mód, hogy pozitív energia költözzön a házba

A lakásunkban keringő energia, hatással van ránk, az életünkre és a lelkiállapotunkra. Mit tegyünk, hogy a pozitív energia uralkodjon el a lakásunkban? Mutatunk néhány tippet!