Rendkívül sokféle fajta édesburgonya létezik, mindegyiküknek sajátos ízvilága és jellegzetességei vannak.
Régen, ha valaki ételt vitt haza az étteremből, műanyag dobozba csomagolták.
Olaszország hosszú ideje az egyik legfontosabb borkészítő ország a világon, és nem véletlenül. Az olasz borok gazdag sokszínűsége és hagyományokon alapuló borkészítési módjai világszerte híresek.
Az ásványvíz iparban a fenntarthatóság a természeti erőforrások, különösen a víz és a csomagolóanyagok, felelősségteljes felhasználását jelenti.
Ki az, akit whisky-vel a kezében temettek el, és ki hitte, hogy 150 évig fog élni tőle?
Az édesburgonya rendkívül sokoldalú összetevő, amelyet számos egészséges és finom étel elkészítéséhez lehet felhasználni. Az alábbiakban néhány receptet találsz, amelyekben az édesburgonya a főszereplő, és garantáltan élvezetes fogásokat eredményeznek.
Ezek a főzetek hozzájárulnak, hogy kivédjük a betegségeket a hideg évszakokban.