4 biztos jel, hogy a párod szerelmes beléd

A nők hangulata gyakran hullámzó és ez a hormonok játékának köszönhető. Amikor egy nő nincs jó passzban, többször szeretne megerősítést a párjától és szeretné hallani azt a bizonyos és bűvös szót, hogy szeretlek. A férfiak döntő többsége azonban nem nagyon szeret kitárulkozni, ha pedig még „követeljük” is, hogy valljon szerelmet, a többségük bezárkózik. Ezért inkább a jelekre figyelj. Vedd észre, lásd meg a cselekedeteiből, hogy mennyire odáig van érted. Mutatunk is 4 jelet, amiből biztosan tudhatod, hogy mennyire fontos vagy a szerelmednek.
A férfiak a cselekedeteikkel - 4 biztos jel, hogy a párod szerelmes beléd – vallanak szerelmet.

1. Apró meglepetések, ok nélkül

A férfiak nehezen jegyeznek meg dátumokat és előfordul, hogy elfeledkeznek egy-egy szülinapról, névnapról, vagy házassági évfordulóról. Egy férfi agy másként működik, mint egy női agy. Egy nő hamarabb megjegyez dátumokat és a nők fontosnak is tartják, hogy egy-egy jelesebb alkalomra ajándékkal lepjék meg a párjukat. A férfiak ezzel szemben jobban szeretik a spontán meglepetéseket. Ha a te párod is gyakran kedveskedik mindenféle ünnepi alkalom nélkül ajándékkal, virággal, valamilyen aprósággal, biztos lehetsz benne, hogy odáig van érted.

2. Reggel is gyönyörűnek talál

Kócosan ébredsz reggelente, de a párodat ez sem zavarja? Néha nincs időd magadra, de a kedvesed, akkor is gyakran ölelget? Néha morcosan ébredsz, mégis csókot kapsz a párodtól? Hidd el, végre, hogy téged választott és nagyon szeret. Egy férfi sem lenne képes elviselni egy nő rigolyáit és nehezebb napjait, ha nem szereti. Amikor jobb passzban vagy, mindképpen háláld meg a kedvességét, hiszen megérdemli.

3. Ha nem korlátoz és bízik benned

Nagyon sokan élnek olyan kapcsolatban, ahol kvázi engedélyt kell érni, valamire, dolgokra. Lehet ez egy ruhavásárlás, egy kávézás a legjobb barátnővel, vagy egy buli a barátokkal. Ha a párod nem akar birtokolni, nem érzi úgy, hogy te az ő tulajdona vagy, akkor is biztos, hogy szeret. Mert hiszen a birtoklási vágy nem azonos a szerelemmel. Aki féltékeny, igazából saját magában nem bízik, és önbizalomhiányban szenved. Ha csak egészséges szinten félt és aggódik érted, akkor megnyugodhatsz, hogy nem akar birtokolni, mégis odáig van érted.

4. Ágyba viszi a reggeli kávét és még reggelit is készít?

Szerintem, egy pillanatig se gyötrődj amiatt, hogy szeret - e a párod, ha gyakran – vagy esetleg minden reggel – ágyba kapod a kávét, és még reggelit is készít. Egy férfi, sok esetben nem a kommunikációval, hanem a cselekedeteivel fejezi ki, mennyire fontos számára a párja. Ezért, ha minden reggel arra ébredsz, hogy forró, gőzölgő kávét szervíroz a párod, akkor soha ne kérdőjelezd meg azt, hogy mennyire szeret téged, és hogy szeret - e egyáltalán.

Kapcsolódó cikkek

A szülőnek kell a gyermekét - Hogyan tanítsuk környezettudatosságra a gyermekünket? – környezettudatosságra nevelni.

Hogyan tanítsuk környezettudatosságra a gyermekünket?

A gyerekeket a lehető leghamarabb környezettudatosságra kell nevelnünk. Ehhez azonban a szülőnek is környezettudatosan kell élnie. Mutatjuk, hogy mit, és hogyan taníthatunk meg a gyermekünknek.

A házasság csak akkor lesz boldog - 4 ok, amiért a szex fontos a kapcsolatban - a felek között működik a szex.

4 ok, amiért a szex fontos a kapcsolatban

A házasság csak akkor nyugszik erős alapokon, ha a szexuális élet is rendben van a házaspárok között. Miért olyan fontos a jó szexuális élet? A cikkben, erre adjuk meg a válaszokat.

Néhány szokás - Szülői szokások, amelyek jobb szülővé formálnak –segít jobb szülővé válni.

Szülői szokások, amelyek jobb szülővé formálnak

A szülő feladata az, hogy sok mindenre megtanítsa a gyermekét. Olyan dolgokra, amelyek elősegítik, hogy a gyermek önálló felnőtté váljon. Mégis, hogyan segíthetjük a gyermekünket és mi tehet bennünket jobb szülővé. Erre adunk válaszokat a cikkben.