Afrodiziákumok a jobb szexuális életért

Minden házasságban lehetnek olyan időszakok, amikor nem olyan élénk a szexuális élet. Ezeket az időszakokat át kell vészelni, de azért a szerelmi, szexuális életünket se hanyagoljuk, hiszen ezek az együttlétek is segítenek abban, hogy a gondjaink mihamarabb megoldódjanak. A libidó nem mindig van az egekben, azonban léteznek olyan afrodiziákumok, amelyek nagyszerűen fokozzák a vágyat és növelik a szexuális teljesítményt. Mutatunk néhány természetes afrodiziákumot, amelyek mellékhatások nélkül, segítenek a nemi vágy fokozásában.
A nemi vágy fokozásában - Afrodiziákumok a jobb szexuális életért – vesznek aktívan részt.

Ginkgo biloba – fokozza a véráramlást

Ma már hazánkban is ismert ez a gyógynövény. Az agyi keringés fokozására és a demencia megelőzésére fogyasztják sokan, illetve ezt a gyógynövényt azoknak is ajánlják, akik Raynaud -szindrómában szenvednek. A legújabb kutatások szerint a libidóra is pozitívan hat. A gyógynövény afrodiziákumként is remekül működik, mivel fokozza a vér áramlását. A férfiak és a nők esetében is segítséget nyújthat, hiszen nem csak a nemi vágyat növeli meg, de az orgazmusképességet is fokozza.

Pisztácia – erekciós problémákra

A pisztácia nagyon egészséges, hiszen értékes tápanyagokat tartalmaz. A pisztácia csökkenti a magas vérnyomást, így minimalizálja a szívbetegségek kialakulását. Emellett még a súlycsökkenést is megtámogatja. A férfiaknál előfordulhat erekciós diszfunkció. Számtalan kutatás igazolta, hogy a pisztácia jó hatással van erre a problémára, hiszen a gyógynövényként is funkcionáló mag, a véráramot is növelni tudja.

Kagyló – cinktartalma segít

A kagyló az egyik legismertebb afrodiziákum. A kagyló gazdag forrása a cinknek, amely ásványi anyag növeli a spermaszámot és a tesztoszteronszintet, vagyis azt a hormont, amely mind a férfiaknál, mind a nőknél serkenti a nemi vágyat.

Sáfrány – nemi vágyfokozó

A világ egyik legdrágább fűszere, a sáfrány. A gyógynövény nagyon hatásos a depresszió tüneteinek csökkentésében, de hangulatnövelésre és stressz oldásra is fogyaszthatjuk. A sáfrány fokozza az erekciós funkciót, illetve a nemi vágy fokozásában is bizonyított a hatása.

Maca – libidó növelése

A maca egy Dél-Amerikában őshonos gyógynövény, amely növény pozitív hatással van nem csupán a libidóra, de az egészségre is. A macával kapcsolatban az is bebizonyosodott, hogy segíthet a libidó növelésében mind férfiak, mind nők esetében.

Görögszéna – hormonokra hat

A görögszéna egy Dél-Ázsiában népszerű gyógynövény, amelyet nem csak gyulladáscsökkentésre, de nemi vágy növelésére is alkalmaznak. A gyógynövény fokozza az ösztrogén és a tesztoszteron termelődést, így férfiaknak és nőknek is javasolható a fogyasztása. A görögszéna a szexuális vágyat és a szexuális izgalmat fokozza férfiak és nők esetében egyaránt.

Kapcsolódó cikkek

A szülői következetesség - Milyen helyzetekben legyünk következetesek a gyerekkel? – fontos a gyereknek.

Milyen helyzetekben legyünk következetesek a gyerekkel?

A szülő, akkor nevel boldog és kiegyensúlyozott gyermeket, ha sikerül következetesnek maradnia. Mit is jelent ez? A cikkben azokat a helyzeteket soroljuk fel, amikor a szülőnek ragaszkodnia kell a gyermeknevelési eszközökhöz.

A házasságon - A tartós kapcsolat 3 titka – sokat kell dolgozni.

A tartós kapcsolat 3 titka

Egy kapcsolaton mindig dolgozni kell. Önmagától egyetlen házasság sem működik. Mutatjuk, hogy mi is lehet a tartós kapcsolat titka.

A férfiak a cselekedeteikkel - 4 biztos jel, hogy a párod szerelmes beléd – vallanak szerelmet.

4 biztos jel, hogy a párod szerelmes beléd

A nők gyakran kételkednek a párjuk szerelmében. A férfiak többsége nem szavakkal vall szerelmet, hanem a tetteikkel próbálják kifejezni az érzelmeiket. Mutatjuk is, hogyan!