4 mód, hogy pozitív energia költözzön a házba

A pozitív életszemlélet rendkívül fontos. Amennyiben meg tanuljuk pozitívan szemlélni a világot és apróságoknak is tudunk örülni, úgy sokkal könnyebbé válhat számunkra az élet. A jókedvünket úgyis megőrizhetjük, ha vidám, színes ruhákba öltözünk, merthogy a színeknek ereje van. A színek hatással vannak a lelkivilágunkra és a hangulatunkra. Mint ahogyan a zenének is gyógyító ereje van, úgy a lakásunk berendezése is jótékonyan hat a lelkünkre, úgy a színes bútorok és a vidám kiegészítők is pozitívan hatnak ránk. A cikkből kiderül, hogy mit tehetünk, hogy pozitív energia költözzön a lakásunkba.
A pozitív energia - 4 mód, hogy pozitív energia költözzön a házba – hat a lelkiállapotunkra.

A zöld növények és a pozitív energia

Olyan jó érzés belépni egy olyan lakásba, amely tele van zöld, cserepes növényekkel. A zöld színnek is pozitív hatása van ránk, a növények pedig energiával töltenek fel bennünket. A zöld növényeknek más miatt is kiemelkedő a szerepük. Egyrészt növelik a lakásunk, az adott helyiség szépségét, másrészt tisztítják a levegőt, ami szintén segítséget nyújt az energiaszintünk növelésében. Bármennyire is szeretnénk, az ajtók közelébe ne tegyünk cserepes növényt, mert ez megakadályozza, hogy energia áramoljon a lakásunkba.

Csak töröttet ne!

A törött bútordarabokat, kiegészítőket és dekorációs elemeket szintén jobb, ha eltávolítjuk a lakásunkból, mivel ezek a törött tárgyak, mintegy magukba szippantják a negatív energiát, vagyis az a lakásunk szerves része marad.

Az otthon színei és az energia

A színek, akkor is hatással vannak ránk, ha az otthonunkat öltöztetjük színekbe, azaz színes bútorokkal, kiegészítőkkel és lakberendezési tárgyakkal vesszük magunkat körbe. Otthonunk energiát sugároz, ha a megfelelő színeket választjuk. A modern lakás egyik színe a fekete. Igaz, hogy letisztulttá varázsolja a lakást, de negatív a hatása. Természetesen, ha fekete a bútoraink többsége, nem kell rögtön megválnunk azoktól, de mindenképpen ellensúlyoznunk kell a komor hatást, a negatív energiát, vidám, élénk színekkel. Ha szeretnénk lakásunk modern stílusát megőrizni, akkor válasszunk fehér dekorációs elemeket, merthogy a fehér szín tele van pozitív energiával és ezt is sugározza magából.

A tükör, mint energiaszolgáltató

A tükrök nagyon szép dekorációs kiegészítői lehetnek a lakásunkat, de nem mindegy, hogy hol kap helyet az adott tükör. Éjszaka, már szeretnénk pihenni, aludni, így nem éppen szerencsés, ha tükör van a hálószobában, hiszen energiát sugároz és gondolom, mindenki nyugodt és pihentető alvásra vágyik éjjel és nem plusz energiára.

Kapcsolódó cikkek

A kedvesség - Miért ne legyünk hárpiák, azaz miért kifizetődő kedvesnek lenni? – pozitívan hat az egészségre.

Miért ne legyünk hárpiák, azaz miért kifizetődő kedvesnek lenni?

A kedves ember sokkal szimpatikusabb, mint az a személy, aki állandóan mogorva. Nem beszélve arról, hogy a kedvesség mennyire pozitívan hat az egészségre is. Mutatjuk is, hogy miért olyan kifizetődő kedvesnek lenni.

Nem a valós korunkkal van a gond - 4 dolog, ami öregít -, hanem amit viselünk, hordunk.

4 dolog, ami öregít

Minden kornak megvan a maga szépsége. Minden életkorban nézhetünk ki jól, csak a megfelelő ruhákat és hajszínt kell megtalálnunk. És persze a kiegészítőket. Mutatunk néhány ötletet, amelyek segíthetnek a megfelelő stílus kialakításában.

Táplálékokkal és italokkal - A hasi zsír eltüntetése 4 táplálékkal és 1 itallal – a hasi zsír eltüntetésében.

A hasi zsír eltüntetése 4 táplálékkal és 1 itallal

A hasi zsír nem csak esztétikai probléma, hanem bizony az egészségünket is veszélyezteti. Léteznek azonban olyan táplálékok és italok, amelyek remekül szerepelnek a hasi zsír eltüntetésében. Mutatjuk is, hogy melyek ezek!