Megunt ruhák új színben

A nők többsége szeret öltözködni és odáig vannak az új ruhákért. Azonban néha elég csak úgymond felfrissíteni a ruhatárat és a régi ruhák ettől új színben tündökölhetnek. Természetesen, némi kiegészítő ezekhez az újításokhoz is szükséges, azonban mégsem kerülnek annyiba, mintha új ruhákat vásároltunk volna. Hogyan lehet a ruhákat felújítani, megújítani, hogy ne legyenek unalmasak? Mutatunk néhány ötletet!
Megunt ruhák új színben - régi ruháinkat is felújíthatjuk

A kiegészítők hatása

Néha nincs is szükség nagy átalakításokra, csak néhány kiegészítőre, amelyek feldobják az öltözékünket és felpezsdítik a ruhatárunkat. Ötletes megoldás, ha kiválasztunk a ruhásszekrényünkből néhány kedvelt darabot és hasonló, vagy ugyanolyan mintázatú, színű anyagokat vásárolunk azokhoz. Ezekből az anyagokból aztán készíthetünk különféle kiegészítőket, például övet, vagy hajpántot, amelyek színben és mintázatban is passzolnak az adott ruhadarabhoz. Még csak profi varrónőknek sem kell lennünk ehhez a megoldáshoz.

Mégsem járt le a brossok ideje?

Ha irodában dolgozunk, és már unjuk a kosztümjeinket, de azért még nincsenek olyan állapotban, hogy kidobjuk azokat, akkor vessük bele magunkat a vásárlásába és szerezzünk be néhány érdekes brossot. Ezekkel is játszhatunk kicsit és olyan érzésünk lehet, mintha új lenne a ruházatunk. Persze, csak egy ideig, aztán ismét ki kell találnunk valamit.

Férfias kiegészítők, nőknek

A női ingeket is fel lehet dobni egy-egy férfias kiegészítővel. Kicsit furán hangzik, de akár még nyakkendőt is köthetünk. Aki nem elég merész, és nem meri bevállalni ezt a férfias lépést, vásároljon színes, mintás kendőket és hordja a régi, megunt ruhadarabjait ezekkel az élénk színű kendőkkel. Persze a kendő csak inggel passzol igazán, ettől függetlenül olyan érzésünk támadhat, mintha egy teljesen új ruhadarab lenne rajtunk.

Néhány vicces matrica

Ha sok régi, de még használható pólónk van a ruhásszekrényben, amelyeket egyébként kidobásra ítélnénk, nagyon jó ötlet matricákat vasalni, vagy ragasztani azokra. Ettől kicsit új színt kapnak a pólóink, még ha nem is lesznek ettől a megoldástól teljesen újak.

Színes festékekkel is lehet alkotni

Aki szeret kicsit kreatívkodni, festhet is. Ha már tényleg nem sajnáljunk az egyébként kidobásra ítélt ruháinkat, akkor némi ruhafesték is elég lesz, hogy új ruhákat varázsoljunk magunknak. Többszínű festéket is használhatunk egy – egy pólóhoz, így nagyon divatos, vagány és több színben pompázó pólóink lesznek, amelyeket nyáron egyébként is nagyon menő az utcán, koncerten, fesztiválon viselni.

Kapcsolódó cikkek

Szépségtippek nőknek

Szépségtippek nőknek

A konyhában is találhatunk olyan alapanyagokat, természetes dolgokat, amelyek segítenek, a szépségünk megőrzésében. A cikkben ilyen természetes szépítőszerekről olvashatsz.

Találd meg a stílusodat, és ne kövesd el ezeket a hibákat!

Találd meg a stílusodat, és ne kövesd el ezeket a hibákat!

Ahogy idősödünk, úgy egyre jobban oda kell figyelnünk az öltözködésünkre, a hajunkra és a sminkre. Mit vegyél figyelembe egy bizonyos kor fölött? Mutatjuk!

Edd magad szépre!

Edd magad szépre!

A zöldségek és gyümölcsök olyan sok tápanyagot tartalmaznak, hogy multivitaminként is funkcionálhatnak. Mutatjuk is, milyen táplálékoktól leszünk szépek.