Találd meg a stílusodat, és ne kövesd el ezeket a hibákat!

Gyakran látni olyan nőket és férfiakat az utcán sétálgatva, akiken látszik, hogy nem találták még meg a stílusukat, vagy a legújabb trend szerint öltözködnek, de szinte lerí róluk, hogy nem érzik jól magukat az adott öltözékben. Ahogy öregszünk, úgy a stílusunkon is formálnunk kell, mert ami jól állt húszévesen, nem biztos, hogy hogy jól fog állni ötvenévesen. Mutatunk néhány hibát, amit semmi esetre se kövess el, ha nem szeretnéd magad rosszul érezni a bőrödben.
Találd meg a stílusodat, és ne kövesd el ezeket a hibákat!

Figyelj oda a kiegészítőkre

A nők imádják a kiegészítőket. Legyen szó ékszerekről, táskákról, sálakról, övekről. Arra azonban mindig ügyelj, hogy az éppen viselt ruhához, mindig színben, anyagban és mintában passzoló kiegészítőket viselj. Ne feledd, a kevesebb, néha több.

A ruhatárad legyen a korodnak megfelelő

Ha már nem vagy olyan fiatal, de a szekrényedben még mindig ott lapulnak kamaszkorod legmenőbb ruhái, akkor itt az ideje a szelektálásnak. Nem minden ruhadarab áll jól negyven, ötvenévesen, amelyekben húszévesen nem csak jól éreztük magunkat, de nagyon menők is voltunk. Nem csak a korodat, a testalkatodat is vedd figyelembe, amikor ruhát vásárolsz magadnak.

Szabadulj meg a hosszú hajkoronától

Egy nő éke, a hajkoronája. Ez valóban így van. Egy nő lehet nagyon szexi és trendi rövid hajjal, mégis sok férfi szereti, ha egy nő hosszú hajkoronával rendelkezik. Igen, valóban gyönyörű a hosszú haj, de csak akkor, ha egészséges, dús és csillogó. A nők haja sok minden miatt tönkremehet. Ennek oka lehet a genetika, egyes betegségek, a hormonális változások és természetesen, az öregedési folyamatok is nyomot hagynak a haj állapotán. A haj is öregszik. Elvékonyodik, őszül, kifakul, sprőd lesz, hullani kezd. Sok gondunk lehet vele, még akkor is, ha rendszeresen és a megfelelő termékekkel ápoljuk. Azonban tehetünk bármit, ha ritkulni kezd. Nem szép látvány a hosszú és ritkuló hajkorona, még akkor sem, ha valamilyen trendi hajszínt választottunk a fodrászunknál. Idősebb korunkban a fentebb említett gondok miatt, érdemes valamilyen rövidebb fazonban gondolkodni. Ne felejtsd el azt sem, hogy a sötétebb hajszín is öregít, így válassz valamilyen kellemes, világos hajszínt.

Sminkszabály

Sminkelésnél is érvényes, hogy a kevesebb néha több. Mindig úgy sminkelj, hogy az megfeleljen egyrészt a stílusodnak, másrészt az eseménynek, ahová hivatalos vagy. A munkahelyen nem elfogadott a túl erős smink és sok esetben elegendő csak egy natúr make-up, ami elfedi az apróbb hibákat és nincs szükség erős sminkre ahhoz, hogy kiemeld a szépségedet.

Kapcsolódó cikkek

Edd magad szépre!

Edd magad szépre!

A zöldségek és gyümölcsök olyan sok tápanyagot tartalmaznak, hogy multivitaminként is funkcionálhatnak. Mutatjuk is, milyen táplálékoktól leszünk szépek.

Találd meg a stílusodat, és ne kövesd el ezeket a hibákat!

Találd meg a stílusodat, és ne kövesd el ezeket a hibákat!

Ahogy idősödünk, úgy egyre jobban oda kell figyelnünk az öltözködésünkre, a hajunkra és a sminkre. Mit vegyél figyelembe egy bizonyos kor fölött? Mutatjuk!

5 szépségtipp teafaolaj használatával

5 szépségtipp teafaolaj használatával

A teafaolajat sok mindenre használhatjuk. Hasznát vehetjük a takarításban, de a szépségápolásban is a barátunk lehet. A cikkben öt olyan szépségtippet olvashatsz, amelyekhez teafaolaj szükséges.