Így válaszd ki a tökéletes babahordozót!

Mikor gyermekünk még kicsi, szeretjük mindig közel tudni magunkhoz, amelyhez megfelelő lehet egy babahordozó vásárlása, sőt, a babahordozó bérlés is. Hogyan válaszd ki a megfelelő babahordozót? Segítünk!
Így válaszd ki a tökéletes babahordozót!

Babahordozó - mik az előnyei?

Babahordozó alatt a legtöbbször azt az eszközt értjük, amelynek segítségével a szülő a testéhez tudja rögzíteni a gyermeket. Ezzel egyrészt biztonságérzetet biztosít a babának, másrészt mindig közel, biztonságban tudhatja őt magához. A megfelelő babahordozó remek tehereloszlást biztosít, így a babát hordozó édesanyának vagy édesapának is kényelmet nyújt.

A babahordozó legnagyobb előnye, hogy a szülőnek nem kell folyamatosan karjában tartani a gyermeket, aki azonban végig a közelében marad és biztonságban érzi magát. Ezáltal nagyobb mozgásteret biztosít a szülőnek is, aki így akár egy vásárlást, de akár egy rövidebb túrát is meg tud ejteni gyermekével, aki így világot lát az egyik olyan személlyel, aki a biztonságot jelenti számára, valamint a megfelelő öltözékben fázni sem fog.

Babahordozó - hogy válaszd ki a megfelelőt?

Babahordozó bérlés vagy vásárlás esetén a legfontosabb, hogy számunkra és gyermekünkre legmegfelelőbb darabot válasszuk ki, ugyanis gyakran fogjuk használni. Ehhez fontos, hogy mindenképp figyelembe vegyük a tehermegoszlást, ha a baba a babahordozóban van, ugyanis egy kényelmetlen eszköz viselésével a saját hátunk fogja megsínyleni a sétákat.

Választásnál fontos, hogy a babahordozó nem csupán az egyik szülőnek kell, hogy kényelmes legyen, lehet párunk is szeretné használni. Emellett fontos, hogy hogyan szeretnénk hordani, így melyik részünket terhelje inkább a viselése. Fontos még babahordozó bérlés vagy vásárlás esetén, hogy babánk mekkora, ugyanis ezen is múlhat a választás.

Ha ezekkel az információkkal tisztában vagyunk, jöhet a döntés! Többféle babahordozó létezik azonban. A puha és rugalmas anyagból készült babakendő remek választás lehet újszülöttek hordozására 2,5-3 hónapos korig, valamint akkor, ha magabiztosak vagyunk a kötést illetően. Azoknak a szülőknek, akik nagyobb súlyig szeretnék hordozni gyermeküket, megfelelő választás egy kényelmes kialakítású, több ponton is támasztó, minőségi csatos babahordozó.

Babahordozó bérlés - ezért jó a bérlés!

A megfelelő babahordozó megtalálása nehéz és hosszadalmas folyamat, azonban erre javaslunk most egy megoldást: próbáld ki babahordozó bérlés során az eszközt, így hamar kiderítheted, hogy melyik számodra és gyermeked számára a legjobb választás! Így nem kell egy kényelmetlen babahordozóra kiadni egy nagyobb összeget, ugyanis elegendő csak akkor döntened, ha a bérelt babahordozó mindkettőtök számára kényelmes.

A babahordozó bérlés tehát remek választás lehet hordozó vásárlás előtt álló szülőknek, ugyanis ezáltal csak olyan babaeszközre adnak ki nagyobb összeget, amellyel egészen biztosan meg lesznek elégedve. Válaszd te is a babahordozó bérlést és találd meg a mindkettőtök számára tökéletes babahordozót!

Kapcsolódó cikkek

A D-vitamin és a baba, a kisgyermek fejlődése, immunrendszerének védelme

A D-vitamin és a baba, a kisgyermek fejlődése, immunrendszerének védelme

A napfényvitaminnak is nevezett vegyület túl alacsony szintje következtében akár 10-20 évvel később is jelentkezhetnek kedvezőtlen egészségügyi hatások.

Milyen helyzetekben legyünk következetesek a gyerekkel?

Milyen helyzetekben legyünk következetesek a gyerekkel?

A szülő, akkor nevel boldog és kiegyensúlyozott gyermeket, ha sikerül következetesnek maradnia. Mit is jelent ez? A cikkben azokat a helyzeteket soroljuk fel, amikor a szülőnek ragaszkodnia kell a gyermeknevelési eszközökhöz.

A szexuális vágy csökkenésének 4 oka

A szexuális vágy csökkenésének 4 oka

Minden házasságban előfordulhatnak hullámvölgyek. A jó szexuális élet szoros szövetséget alakíthat ki a házasfelek között. A szexuális élet hiánya, azonban negatívan hat a házasságra. A cikkben négy okot mutatunk be, amely hatással lehet a szexuális vágy