Top 5 fürdőszobai kiegészítő egy klasszikus otthonba

Az újabbnál újabb trendek és merész lakberendezési ötletek kavalkádjából a lakásfelújítók gyakran a hagyományos megoldások felé menekülnek. Ez nem baj, hiszen a letisztult irányzat is lehet szemet gyönyörködtető. Mi több, klasszikus otthonunkat is csinosíthatjuk különféle odaillő kellékekkel. Cikkünkben a top 5 fürdőszobai kiegészítőt mutatjuk be ezen a stíluson belül.
Top 5 fürdőszobai kiegészítő egy klasszikus otthonba

1. Fürdőszobai fényforrások

Megfelelő világítás nélkül egyetlen helyiség berendezése sem teljes. Így a kellékek egyik legfontosabb csoportját ezek alkotják. Visszafogott stílusban többféle elegáns lámpatest áll rendelkezésre. Néhány példa:

· karos fali lámpák

· monumentális csillár

· arany vagy réz színű mennyezeti lámpa

Természetesen a funkció is kiemelt. A tükör mellett vagy fölött is elhelyezhetünk világítást.

2. Bidé

Néhány családban már alapberendezésnek számít, míg másoknak csak extra a bidé. Jellemzően egyre többen ismerik fel egészségügyi és kényelmi előnyeit, s helyezik el otthonukban. Jó hír, hogy többféle formában megvásárolhatjuk, klasszikus kialakítású helyiségekben például az Arezzo fali bidet használata ajánlott.

3. Üvegpolcok

A többi tároló kategóriájából érdemes kiemelni az üvegpolcot, mely sokféle változatban elérhető. Egy sárgaréz-, bronz- vagy arany szegéllyel vagy vázzal készült darab például kimondottan öltözteti a helyiséget. Emellett pedig nagyon praktikus is.

4. Apróbb tartók és tárolók

A letisztult stílushoz is rengeteg praktikus kelléket kell beszereznünk. Természetesen érdemes a bútorokhoz illő, hagyományosan dekorált, antik hatású elemet keresnünk. Az alábbiak nélkülözhetetlenek:

· szappantartó és adagoló

· törölközőtartó

· fogas

· WC papír és WC kefe tartó

· szemetes

5. Klasszikus szennyestartó

Sokan nem tudják elképzelni egy letisztult térben a szennyeskosár elhelyezését. Pedig alapvető kiegészítő, s nagyon is szükség van rá.

Az egyik lehetőség, hogy egy szekrényben rejtjük el, hiszen így is könnyen hozzáférünk, de kevésbé van szem előtt. Természetesen vásárolhatunk fonott kosarat vagy egy nagyon visszafogott, fém vázzal rendelkező tárolót, esetleg textillel bélelve. A lényeg, hogy kerüljük a modern változatokat.

Összefoglalva: A klasszikus otthonokban is szükség van praktikus kiegészítőkre, melyek egyben dekorációs szerepet is ellátnak. Cikkünkben a top 5 hasznos dolgot soroltuk fel, melyek manapság nélkülözhetetlenek a fürdőszobában.

Kapcsolódó cikkek

4 mód, hogy pozitív energia költözzön a házba

4 mód, hogy pozitív energia költözzön a házba

A lakásunkban keringő energia, hatással van ránk, az életünkre és a lelkiállapotunkra. Mit tegyünk, hogy a pozitív energia uralkodjon el a lakásunkban? Mutatunk néhány tippet!

Almaecet az egészségünk megőrzésében

Almaecet az egészségünk megőrzésében

Az almacetet nem csak a takarítás során és tartósításra használhatjuk, hanem egészségügyi előnyeit is kihasználhatjuk. A cikkben bemutatjuk a jótékony hatásait.

Hormonkiegyensúlyozó tippek

Hormonkiegyensúlyozó tippek

A hormonok meghatározzák az életünket, hiszen sok élettani funkcióra vannak hatással. Mutatjuk, hogy melyik hormonnak, milyen szerepe van az életünkben és az egészségünk megőrzésében.