Feng shui az otthonunkban

A feng shui művészete azért is csodálatos, mert lehetővé teszi, hogy a lakásunkban szabadon áramoljon az energia. Az az energia, amely nem csak boldogabbá varázsol bennünket, de hatására még jobb egészségnek is örvendhetünk.
Feng shui az otthonunkban - a feng shuinak kiemelkedő szerepe van a lakberendezésben.

A feng shui kihat az egész életünkre, akár még jobbá is formálhat bennünket. Hatással van a testi egészségünkre, a lelkiállapotunkra és a gondolkodásunkra. Továbbá 4 területen változtathatja meg pozitív irányba az életünket.

A Mandala képek lehetnek kör és négyzet alakúak. A kör a külső erők, vagy a végtelen szimbóluma, míg a négyzet a belső erőkre utal, illetve a föld és az ember kapcsolatát állítja párhuzamba. A Mandala képek tökéletesen illeszkednek bármilyen lakásba.

A Buddha témájú képek pozitív energiát és harmonikus légkört teremtenek az otthonunkban. Nem csak a lélekre és a testre, de az elmére is pozitív hatást gyakorolnak. A keleti hatású képek közül kiemelkedő hatása van a Zen képeknek. A Zen egy irányzat a buddhizmusban és a hinduizmusban, amelynek nem más a célja, mint a meditáció. A Zen festmények békét hoznak a lakásunkba és ezzel együtt az életünkbe. A Zen festményeken a virág motívumok mellett megtalálhatók még az absztrakt elemek és a Zen kövek is.

A feng shui segít a kapcsolataink javításában

A feng shui lehetővé teszi, hogy az emberi kapcsolataink jobbá és tartalmasabbá váljanak. A pozitív energia nem csupán a baráti kapcsolatainkra lesznek pozitív hatással, de a szerelemben is kiteljesedhetünk, így a házasságunk is sokkal boldogabbá válhat.

A feng shui és a védelem biztosítása

A feng shui egyik lényeges és kiemelt feladata az, hogy a negatív energiától megszabaduljunk és a lakásunkban a pozitív energia uralkodjon. Ezzel mintegy védelmet is kapunk a felsőbb erőktől. Nem csak az egészségünk fog visszatérni, de az a biztonságérzet is, amit egy otthonnak kell nyújtania.

Egyensúlyba kerülünk

Az életünkben gyakran kibillenhet az a bizonyos egyensúly. Gyakran előfordul, hogy nem találjuk a helyünket a világban és rossz lelkiállapotba kerülünk, ráadásul még egy-egy betegség is megkeserítheti az életünket. A feng shui segítséget nyújt az egyensúly megteremtésében, illetve helyreállításában.

A feng shui, mint a lakberendezés egyik eszköze

A feng shui úgy teszi lehetővé a pozitív energia áramlását, hogy nem szükséges nagy költségekbe vernünk magunkat, hiszen csak a bútorok megfelelő átrendezésével is lehetővé válik, hogy a pozitív energia szabadon áramoljon azon a helyen, amelyet az otthonunknak nevezünk.

Kapcsolódó cikkek

4 mód, hogy pozitív energia költözzön a házba

4 mód, hogy pozitív energia költözzön a házba

A lakásunkban keringő energia, hatással van ránk, az életünkre és a lelkiállapotunkra. Mit tegyünk, hogy a pozitív energia uralkodjon el a lakásunkban? Mutatunk néhány tippet!

Miért olyan lényeges szűrővizsgálatokra járni?

Miért olyan lényeges szűrővizsgálatokra járni?

Bizonyos értelemben, a szűrővizsgálat, életet menthet. Az időben diagnosztizált betegségek ugyanis nagy százalékban gyógyíthatók. Azonban ehhez rendszeresen kell szűrővizsgálatokra járni, amelyet ma még sokan elhanyagolnak. Miért olyan fontos szűrővizsgál

Feng shui az otthonunkban - a feng shuinak kiemelkedő szerepe van a lakberendezésben.

Feng shui az otthonunkban

A feng shui sok mindenben a segítségünkre lehet. Hatására, a pozitív energia áramlását segíthetjük elő, de sok más előnye is létezik. Mutatjuk is, hogy melyek ezek!